Worden filialen betaald voor klikken?

Sam Carr is content marketeer bij PPC Protect met 10 jaar ervaring op het gebied van digitale marketing. Met een grote interesse in advertentiefraude deelt Sam al zijn inzichten op de PPC Protect-blog.

Worden filialen betaald voor klikken?

Sam Carr is content marketeer bij PPC Protect met 10 jaar ervaring op het gebied van digitale marketing. Met een grote interesse in advertentiefraude deelt Sam al zijn inzichten op de PPC Protect-blog. Het maakt niet uit of u een PPC-gerelateerde website, bureau of Facebook-groep bezit, PPC Protect is een uitstekende service om te promoten voor iedereen die Google Ads gebruikt. Naast de reguliere betalingen en de lage betalingsdrempel biedt Adzooma ook exclusieve affiliate deals en aanbiedingen voor afzenders en influencers met een hoog volume.

Als je een influencer bent in de PPC-industrie, dan is dit zeker een partnerprogramma dat je niet wilt missen. Onderzoek en analyse van concurrenten is altijd een belangrijk onderdeel van PPC-marketing en kan managers vaak uren aan zoekwoordonderzoek besparen. . Andere belangrijke kenmerken van het partnerprogramma van SpyFu zijn een tracking cookie van 365 dagen en tweemaandelijkse uitbetalingen via PayPal en bankoverschrijving.

SpyFu zegt ook dat ze een conversieratio van 2,5% en een churn rate van minder dan 4% hebben, wat leuk is om je wat statistieken te geven om mee te werken. Het meeste halen uit betaald verkeer dat op uw website terechtkomt, zou de prioriteit moeten zijn voor elke bedrijfseigenaar of PPC-manager. Betaald verkeer is nutteloos als het niet converteert. Dit is waar Unbounce om de hoek komt kijken, een veelzijdige bouwer voor bestemmingspagina's die is ontworpen om de verkoop en conversies te stimuleren.

Om u te helpen het meeste uit hun partnerprogramma te halen, biedt Unbounce ook een toegewijde partnercoach die u zal helpen bij het beantwoorden van vragen over het programma. Daarnaast heeft Unbounce ook een enorm scala aan promotiemateriaal dat de conversieratio's kan verhogen. SEMrush, een van de giganten in de digitale marketingindustrie, is als een Zwitsers zakmes voor alle PPC- en SEO-marketeers. Met de mogelijkheid om onderzoek naar zoekwoorden en concurrenten te doen, zijn de toepassingen voor SEMrush in principe eindeloos.

In tegenstelling tot de andere partnerprogramma's op deze lijst, staat Optmyzer alleen mensen die bestaande klanten van hun software zijn toe om deze te promoten. Met dit in gedachten is dit partnerprogramma het meest geschikt voor deskundige partners met veel ervaring in het promoten van SaaS-software. Leadpages, een andere tool voor bestemmingspagina's, helpen PPC-marketeers in contact te komen met hun publiek, leads te verzamelen en verkopen te sluiten door prachtige bestemmingspagina's te bouwen. Een eenvoudige editor voor slepen en neerzetten betekent dat iedereen, van eigenaren van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, deze tool kan gebruiken.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Long Tail Pro een zoekwoordonderzoeksprogramma dat specifiek gespecialiseerd is in het vinden van die long tail-zoekwoorden. Perfect voor zowel PPC- als SEO-marketeers, deze tool is een uitstekend alternatief voor de vele andere tools voor zoekwoordonderzoek die er zijn. Skimlinks is een uniek in-tekst- en contextueel advertentieplatform waarmee u regelmatige links automatisch kunt omzetten in gelieerde links op uw website. Mediavine is de volgende stap op de ladder voor filialen die aanzienlijke hoeveelheden verkeer genereren en daar nu meer geld mee willen verdienen.

U kunt in uw artikelen over die programma's praten of ernaar linken zonder affiliate tracking en geld verdienen wanneer iemand met uw links communiceert. Tien jaar later begint Ezoic een enorme populariteit te genieten bij uitgevers van affiliate marketing, vooral degenen met enorme inhoudssites. Vanaf nu bieden ze affiliate marketeers een manier om inkomsten te genereren met hun inhoud zonder rechtstreeks te vertrouwen op partnerprogramma's. Hier zijn PPC-partnerprogramma's uiterst nuttig voor uitgevers, zoals bloggers, om meer geld te verdienen door hun advertenties weer te geven.

Er zijn verschillende verschillende uitgebreide collecties online spullen die bedrijven aan hun gelieerde ondernemingen leveren, zoals promoadvertenties, tekst- of displaytekstadvertenties, enquêtes, brievenbusaanmeldingen, banners om een enorme haast naar hen toe te trekken. SpyFu biedt een zeer competitief partnerprogramma dat momenteel 40% terugkerende commissie betaalt voor alle plannen voor de levensduur van het account. In tegenstelling tot de meeste andere PPC-partnerprogramma's, kan het ook worden uitgevoerd naast andere programma's, waaronder Google AdSense. .