Wat staat epc voor shareasale?

Deze statistiek wordt geleverd als een voortschrijdend gemiddelde van 7 dagen en 30 dagen op ShareaSale. De 7-daagse EPC van morgen bevat het nummer van vandaag, samengesteld met zondag, za, vr, do, wo en di.

Wat staat epc voor shareasale?

Deze statistiek wordt geleverd als een voortschrijdend gemiddelde van 7 dagen en 30 dagen op ShareaSale. De 7-daagse EPC van morgen bevat het nummer van vandaag, samengesteld met zondag, za, vr, do, wo en di. Het berekenen van de EPC voor elk van de afzonderlijke gelieerde links en promoties maakt het gemakkelijk om te begrijpen hoe uw inspanningen tastbare resultaten opleveren. Begrijp de soorten EPC's, wat ze u als affiliate marketeer aangeven en hoe u uw EPC een boost kunt geven, en u zult snel meer verkopen zien.

Telkens wanneer ik een specifiek partnerprogramma betreed, ben ik altijd op een EPC-uitkijk, en jij zou er ook op moeten zijn. Dus als het vandaag maandag is - het 7-daagse EPC-nummer van vandaag bevat de individuele dagelijkse EPC's van zondag, za, vr, do, wo, di en afgelopen maandag. Focussen op EPC in affiliate marketing lijkt misschien een snelle oplossing, maar het is een bewezen effectieve manier om ervoor te zorgen dat u uw geld niet weghaalt. Sommige programma's beloven misschien een grote verlaging, maar bieden dan een zeer lage EPC, terwijl andere een iets kleinere procentuele verlaging geven voor elk verkocht product, maar een hogere EPC.

Gedeeltelijk omdat verschillende netwerken hun eigen manier hebben om de EPC te berekenen en het varieert enorm van programma tot programma. Dit komt omdat EPC hen in staat stelt om snel en eenvoudig inkomsten te vergelijken via advertenties op sociale media, promotionele e-mails en pre-salespagina's. EPC is vooral belangrijk voor affiliate marketeers die enorme hoeveelheden verkeer naar de websites van verkopers en marketeers sturen die een breed scala aan platforms gebruiken om verschillende producten en diensten te promoten. Waar het verwarrend wordt, is dat sommige aangesloten netwerken verschillende manieren hebben om hun EPC's te berekenen.Hoewel EPC niet op het eerste gezicht moet worden genomen, is het een fantastisch startpunt om u te helpen begrijpen welke aanbiedingen het meeste potentieel hebben.

EPC wordt ook vaak gebruikt om bloggers en affiliate marketeers te helpen beslissen welk affiliate marketingprogramma ze willen aansluiten. We hebben hierboven al gezien dat sommige affiliate marketingnetwerken epc anders berekenen, maar er zijn ook veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het evalueren van EPC. EPC in affiliate marketing stelt u in staat om uw inkomsten te bekijken door een vluchtige blik over het hele bord te werpen in plaats van door de cijfers in een enorme tabel te bladeren en alle cijfers op te tellen om het uiteindelijke cijfer te zien. De EPC is een nummer dat elk partnerprogramma op de grote aangesloten netwerken heeft, het is als een slaggemiddelde.