Wat is de gemiddelde epc-beoordeling?

Een score van 50 staat voor de mediane energieprestatie, terwijl een score van 75 of hoger aangeeft dat uw gebouw een toppresteerder is en mogelijk in aanmerking komt voor ENERGY STAR-certificering. Deze termen zijn vaak onderling uitwisselbaar, maar ze betekenen hetzelfde; energieclassificatie, EPC-classificatie (Energy Performance Certificate), energie-efficiëntiescore - ze kunnen verschillende dingen worden genoemd, maar ze zijn allemaal één en hetzelfde.

Wat is de gemiddelde epc-beoordeling?

Een score van 50 staat voor de mediane energieprestatie, terwijl een score van 75 of hoger aangeeft dat uw gebouw een toppresteerder is en mogelijk in aanmerking komt voor ENERGY STAR-certificering. Deze termen zijn vaak onderling uitwisselbaar, maar ze betekenen hetzelfde; energieclassificatie, EPC-classificatie (Energy Performance Certificate), energie-efficiëntiescore - ze kunnen verschillende dingen worden genoemd, maar ze zijn allemaal één en hetzelfde. Het is de verantwoordelijkheid van de huisverkoper of verhuurder om een geldige EPC te verstrekken - de potentiële kopers hoeven niets te betalen. De score wordt geproduceerd tijdens een Energy Performance Certificate (EPC) -beoordeling en is gebaseerd op gestandaardiseerde aannames voor bezetting en gedrag.

Deze zijn voornamelijk gericht op het beschrijven van de energieprestatiecertificaten (EPC's) zelf, waarbij tijdige informatie wordt gepresenteerd voor binnenlandse en niet-huishoudelijke gebouwen in Engeland en Wales. Na analyse van de energie-efficiëntieclassificaties van meer dan 15 miljoen eigendommen, ontdekte het dat een aanzienlijk aantal woningen niet het potentieel heeft om een EPC van C. te bereiken Om de EPC-records die voor analyse worden gebruikt, kwaliteitscontrole te controleren, werden EPC-gegevens gekoppeld aan gegevens over vastgoedattributen van Valuation Office Agency (VOA) op adresniveau. Naar schatting 400.000 eigendommen vallen binnen EPC-banden F of G, wat zou kunnen betekenen dat ongeveer 10% van de woningvoorraad in Engeland en Wales niet zou voldoen aan de nieuwe energieprestatienormen.

Zorgen voor voldoende zolder-, vloer- of spouwmuurisolatie, upgraden naar dubbele of driedubbele beglazing, tochtbestendigheid en isolatie van warmwatertanks zijn slechts enkele voorbeelden van verbeteringen die een EPC-classificatie kunnen verhogen. Een EPC is vereist wanneer een woning wordt gebouwd, verkocht of verhuurd en iedereen die er geen heeft, kan een boete krijgen. In het VK zijn energieprestatiecertificaten (EPC's) een essentieel onderdeel van het kopen, verkopen en huren van huizen. EPC's zijn ook een handig hulpmiddel voor huiseigenaren om de efficiëntie, bedrijfskosten en daarmee het algehele comfort van hun huis te verbeteren.

Een ervaren vastgoedbeheerbureau moet correct kunnen adviseren over verbeteringen die moeten worden aangebracht die de EPC-prestatieclassificaties aanzienlijk zullen verhogen. EPC-gegevens over de geschatte CO2-uitstoot zijn gebaseerd op gestandaardiseerde veronderstellingen over hoe bewoners de woning zullen gebruiken (zoals aantal bewoners, verwarmingspatronen en verlichting en warmwaterverbruik). De resterende helft (52 procent) zal naar verwachting ook een niveau van verbetering bereiken, ondanks het niet bereiken van het vereiste minimum aan EPC Band E. Benchmarkinggegevens verzameld volgens lokale wet 84 heeft aangetoond dat de gemiddelde ENERGY STAR-score van NYC-gebouwen de nationale mediaan overschrijdt in zowel de meergezins- als kantoorsectoren, die goed zijn voor 73% van het benchmarkvloeroppervlak in de stad.