Hoeveel krijgen Amazon-filialen betaald?

Het Amazon Affiliate-programma werkt op basis van commissie, wat betekent dat je een percentage per verkoop verdient. Het commissietarief verschilt afhankelijk van de productcategorie.

Hoeveel krijgen Amazon-filialen betaald?

Het Amazon Affiliate-programma werkt op basis van commissie, wat betekent dat je een percentage per verkoop verdient. Het commissietarief verschilt afhankelijk van de productcategorie. Dit kan het geval zijn, zelfs als u de site opruimt en ervoor zorgt dat deze 100% voldoet aan hun Servicevoorwaarden, het is zeer onwaarschijnlijk dat Amazon een domein van de zwarte lijst haalt zodra ze erop staan. Je moet heel goed worden in zoekwoordonderzoek en het echt begrijpen, als je hoopt goed geld te verdienen met het Amazon-partnerprogramma.

Buiten meerdere sites is de volgende Amazon-partnertip om uw verdienpotentieel te maximaliseren door zowel goedkope als dure items te verkopen. Lees hier meer over het schatten van winsten van Amazon Associates-links en krijg toegang tot een gratis berekeningstool. Als u al een website heeft met geschikte inhoud waaraan u gelieerde links kunt toevoegen, kan dit een eenvoudige manier zijn om op de lange termijn extra inkomsten te verdienen. Buiten zoekwoordonderzoek moet een koper van een Amazon-gelieerde site proberen zijn Amazon-inkomsten te maximaliseren door het hoogste percentage te krijgen dat ze kunnen op de glijdende loonschaal.

Onthoud gewoon dat het tegen de algemene voorwaarden van Amazon is om affiliate links via e-mail te promoten, dus zorg ervoor dat je dit niet doet. Als u op zoek bent naar passief inkomen, is er geen betere combinatie dan SEO te gebruiken om uw affiliate marketingwebsite te laten groeien. Het affiliate marketingprogramma van Amazon Associates Amazon stelt makers van inhoud, bloggers en marketeers in staat inkomsten te genereren met hun sitebezoekers door Amazon-producten te promoten. Maar Adwords-verkeer rechtstreeks naar een Amazon-partnersite sturen, zal waarschijnlijk niet erg winstgevend zijn en zal waarschijnlijk zeer onrendabel zijn.

Met een nevenbedrijf kunt u dit bereiken, en sommige nevenbedrijven zijn zelfs in staat om passief inkomen te genereren, zoals affiliate marketing. Websites die het grootste deel van hun inkomsten verdienen via het Amazon Associates-programma staan bekend als nichesites, en de sleutel tot het opzetten van een succesvolle nichesite is om eerst te bepalen op welk deel van de e-commercemarktplaats u zich richt. Of u kunt tijd besteden aan het uitbouwen van uw site om te ontdekken dat uw Amazon-gelieerde links helemaal niet werken. Het ontwikkelen van een nichesite die is geoptimaliseerd met gelieerde links heeft echter ook de mogelijkheid om op korte termijn winstgevend te worden.

Er verschijnt een vak met uw partnerlink en u kunt de HTML-code voor uw site kopiëren zoals deze is, of u kunt deze eerst aanpassen. Als je geen linklocalizer gebruikt voor je gelieerde links, krijg je geen commissie betaald voor het buitenlandse verkeer dat je naar Amazon rijdt.