Betalen affiliate links per klik?

Met een minimum van 100.000 paginaweergaven per maand wordt AdThrive vaak beschouwd als het volgende niveau na Mediavine voor PPC-affiliate marketing. Ze bieden nu een garantie van 20% RPM, waardoor het op zichzelf al een zeer aantrekkelijke optie is.

Betalen affiliate links per klik?

Met een minimum van 100.000 paginaweergaven per maand wordt AdThrive vaak beschouwd als het volgende niveau na Mediavine voor PPC-affiliate marketing. Ze bieden nu een garantie van 20% RPM, waardoor het op zichzelf al een zeer aantrekkelijke optie is. Een andere grote naam in PPC-affiliate marketing is InfoLinks. Ze staan bekend om hun verschillende advertentiestructuren die meer „onroerend goed” op uw site in beslag nemen om u te helpen advertentieruimte te maximaliseren.

. Sam Carr is content marketeer bij PPC Protect met 10 jaar ervaring op het gebied van digitale marketing. Met een grote interesse in advertentiefraude deelt Sam al zijn inzichten op de PPC Protect-blog. Het maakt niet uit of u een PPC-gerelateerde website, bureau of Facebook-groep bezit, PPC Protect is een uitstekende service om te promoten voor iedereen die Google Ads gebruikt.

Als je een influencer bent in de PPC-industrie, dan is dit zeker een partnerprogramma dat je niet wilt missen. Onderzoek en analyse van concurrenten is altijd een belangrijk onderdeel van PPC-marketing en kan managers vaak uren aan zoekwoordonderzoek besparen. Dit is waar Unbounce om de hoek komt kijken, een veelzijdige bouwer voor bestemmingspagina's die is ontworpen om de verkoop en conversies te stimuleren. Om u te helpen het meeste uit hun partnerprogramma te halen, biedt Unbounce ook een toegewijde partnercoach die u zal helpen bij het beantwoorden van vragen over het programma.

In tegenstelling tot de andere partnerprogramma's op deze lijst, staat Optmyzer alleen mensen die bestaande klanten van hun software zijn toe om deze te promoten. Een eenvoudige editor voor slepen en neerzetten betekent dat iedereen, van eigenaren van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, deze tool kan gebruiken. Zoals de naam al doet vermoeden, is Long Tail Pro een zoekwoordonderzoeksprogramma dat specifiek gespecialiseerd is in het vinden van die long tail-zoekwoorden. Perfect voor zowel PPC- als SEO-marketeers, deze tool is een uitstekend alternatief voor de vele andere tools voor zoekwoordonderzoek die er zijn.

Nugnes1920 is een historische en elegante Italiaanse modeboetiek met een scala aan trendy kleding en accessoires voor dames en heren. WarriorPlus brengt de leiders samen op het gebied van online digitale productcreatie en marketing. Ze hebben een gemeenschap van succes opgericht. Skimlinks genereert dynamisch inkomsten met uw inhoud met gelieerde links, automatisch.

Ze hebben een wereldwijd netwerk van 48.500 handelaren. Supermetrics is een alles-in-één rapportagetool die helpt bij het organiseren van statistieken. Big Bang Ads is een particulier aangesloten netwerk dat meer dan 24 landen in Azië, Europa, Afrika en Latijns-Amerika bereikt. In plaats van zich te specialiseren, streeft Leadstead ernaar allerlei partnerprogramma's aan te bieden.

Elke kandidaat wordt ook grondig doorgelicht. Bidvertiser is een direct advertentienetwerk dat u helpt inkomsten te genereren met uw website door advertenties voor PPC-partnerprogramma's op uw website te plaatsen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een brede selectie banners die je kunt gebruiken om hun verwijzingsprogramma te promoten om geld te verdienen als partner. Skimlinks is een uniek in-tekst- en contextueel advertentieplatform waarmee u regelmatige links automatisch kunt omzetten in gelieerde links op uw website.

Als u geld verdient met een goed Amerikaans partnerprogramma, is dat een criterium waaraan u waarschijnlijk al voldoet. Net als de andere tools voor zoekwoordonderzoek die er zijn, heeft Long Tail Pro een concurrerend partnerprogramma dat gelieerde ondernemingen 30% terugkerende commissies biedt voor alle plannen. Adzooma is een populaire tool voor veel bedrijfseigenaren en biedt nu een partnerprogramma met een aantal geweldige functies. U zult ook blij zijn te weten dat SEMrush ook een uitstekend partnerprogramma heeft dat gelieerde ondernemingen 40% maandelijkse terugkerende commissies biedt voor alle plannen voor het leven.

Deze advertentienetwerken willen de implementatie zo eenvoudig mogelijk maken voor hun PPC-partnerprogrammapartners. Wat hen onderscheidt van vergelijkbare programma's, is dat Infolinks uw websiteverkeer in realtime analyseert en alle advertenties weergeeft die het beste bij uw bezoeker passen. Er zijn veel redenen waarom u kiest voor een PPC-partnerprogramma, maar AdSense presteert er goed onder. Als je een PPC-affiliate marketingsite hebt die er al veel van ontvangt, bevind je je in een geweldige positie om veel te verdienen met dit netwerk.

Je hebt dus een behoorlijke hoeveelheid verkeer en wat ervaring, en je wilt een aantal PPC-partnerprogramma's uitproberen die meer opties kunnen bieden en ook iets meer kunnen betalen. .