Word je per klik betaald voor affiliate marketing?

Een uitgever promoot deze advertenties op zijn eigen website, waardoor inkomsten worden verdiend van zijn bezoekers en extra websitebezoeken voor de adverteerder worden gepromoot. Een tijd waarin AdSense de enige game was in het affiliate marketingblok.

Word je per klik betaald voor affiliate marketing?

Een uitgever promoot deze advertenties op zijn eigen website, waardoor inkomsten worden verdiend van zijn bezoekers en extra websitebezoeken voor de adverteerder worden gepromoot. Een tijd waarin AdSense de enige game was in het affiliate marketingblok. Het eerste probleem is dat het notoir moeilijk is om voor AdSense goedgekeurd te worden. Maar wat nog belangrijker is, is dat het erg moeilijk is geworden om een voltijds inkomen te verdienen met alleen AdSense.

Maar het is gemakkelijk genoeg om zonder AdSense geld te verdienen in die niches als je al verkeer hebt. Waar Google de rest van de markt leidt, is het succes van hun YouTube AdSense-programma met influencers op sociale media. De meeste nieuwkomers gebruiken AdSense als hun standaardinstelling wanneer ze proberen inkomsten te genereren met hun website. De hogere inkomsten worden mogelijk gemaakt omdat ze advertenties van het Yahoo Bing-netwerk trekken.

Tien jaar later begint Ezoic een enorme populariteit te genieten bij uitgevers van affiliate marketing, vooral degenen met enorme inhoudssites. Ezoic richt zich ook op het optimaliseren van advertenties op uw site via machine learning (ze noemden het tenminste geen A, I), dus u hoeft niet te rommelen met het handmatig plaatsen van advertentieblokken. Mediavine is de volgende stap op de ladder voor filialen die aanzienlijke hoeveelheden verkeer genereren en daar nu meer geld mee willen verdienen. Het is gewoon dat Mediavine dingen naar een hoger niveau tilt.

Hun betalingsvoorwaarden zijn echter netto 65%, wat betekent dat uw inkomsten in februari pas in mei zouden worden betaald. Misschien moet je gaan zitten als je nog steeds aan het wankelen bent van het feit dat Mediavine zo'n hoge toegangsdrempel lijkt te hebben. AdThrive vereist dat websites minimaal 100.000 unieke bezoekers per maand hebben. Dus nogmaals, de focus ligt op een hoogwaardige symbiotische relatie tussen adverteerders, uitgevers en AdThrive zelf.

We hebben van een aantal Authority Hacker-studenten gehoord dat ze hun site-inkomsten drastisch hebben verhoogd (zoals 3x - 5x) door simpelweg over te schakelen naar AdThrive. Vanaf nu bieden ze affiliate marketeers een manier om inkomsten te genereren met hun inhoud zonder rechtstreeks te vertrouwen op partnerprogramma's. Houd er rekening mee dat ze netto 90 betalen, dus je wacht minstens drie maanden op je geld. Om te beginnen zijn hun advertenties compatibel met Google AdSense, zodat u meerdere affiliate advertenties op dezelfde pagina kunt weergeven.

En om eerlijk te zijn, ze geven advertenties weer voor een behoorlijk indrukwekkende lijst met merknamen, zoals Nike, Netflix en anderen. Maar Outbrain stelt uitgevers ook in staat advertentieruimte te kopen van andere aangesloten uitgevers op het netwerk. Als je deze blogpost leuk vond, vergeet deze dan niet te delen met je vrienden op sociale media. Sam Carr is content marketeer bij PPC Protect met 10 jaar ervaring op het gebied van digitale marketing.

Met een grote interesse in advertentiefraude deelt Sam al zijn inzichten op de PPC Protect-blog. Het maakt niet uit of u een PPC-gerelateerde website, bureau of Facebook-groep bezit, PPC Protect is een uitstekende service om te promoten voor iedereen die Google Ads gebruikt. Naast de reguliere betalingen en de lage betalingsdrempel biedt Adzooma ook exclusieve affiliate deals en aanbiedingen voor afzenders en influencers met een hoog volume. Als je een influencer bent in de PPC-industrie, dan is dit zeker een partnerprogramma dat je niet wilt missen.

Onderzoek en analyse van concurrenten is altijd een belangrijk onderdeel van PPC-marketing en kan managers vaak uren aan zoekwoordonderzoek besparen. Om het proces van concurrentieanalyse te versnellen, is SpyFu een uitstekende tool die de PPC- en SEO-inspanningen van elke website volgt, waardoor u cruciale informatie krijgt. Andere belangrijke kenmerken van het partnerprogramma van SpyFu zijn een tracking cookie van 365 dagen en tweemaandelijkse uitbetalingen via PayPal en bankoverschrijving. SpyFu zegt ook dat ze een conversieratio van 2,5% en een churn rate van minder dan 4% hebben, wat leuk is om je wat statistieken te geven om mee te werken.

Het meeste halen uit betaald verkeer dat op uw website terechtkomt, zou de prioriteit moeten zijn voor elke bedrijfseigenaar of PPC-manager. Betaald verkeer is nutteloos als het niet converteert. Dit is waar Unbounce om de hoek komt kijken, een veelzijdige bouwer voor bestemmingspagina's die is ontworpen om de verkoop en conversies te stimuleren. Om u te helpen het meeste uit hun partnerprogramma te halen, biedt Unbounce ook een toegewijde partnercoach die u zal helpen bij het beantwoorden van vragen over het programma.

Daarnaast heeft Unbounce ook een enorm scala aan promotiemateriaal dat de conversieratio's kan verhogen. SEMrush, een van de giganten in de digitale marketingindustrie, is als een Zwitsers zakmes voor alle PPC- en SEO-marketeers. Met de mogelijkheid om onderzoek naar zoekwoorden en concurrenten te doen, zijn de toepassingen voor SEMrush in principe eindeloos. In tegenstelling tot de andere partnerprogramma's op deze lijst, staat Optmyzer alleen mensen die bestaande klanten van hun software zijn toe om deze te promoten.

Dit zorgt ervoor dat hun partners weten waar ze het over hebben wanneer ze hun service promoten bij anderen. Met dit in gedachten is dit partnerprogramma het meest geschikt voor deskundige partners met veel ervaring in het promoten van SaaS-software. Leadpages, een andere tool voor bestemmingspagina's, helpen PPC-marketeers in contact te komen met hun publiek, leads te verzamelen en verkopen te sluiten door prachtige bestemmingspagina's te bouwen. Een eenvoudige editor voor slepen en neerzetten betekent dat iedereen, van eigenaren van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, deze tool kan gebruiken.

Zoals de naam al doet vermoeden, is Long Tail Pro een zoekwoordonderzoeksprogramma dat specifiek gespecialiseerd is in het vinden van die long tail-zoekwoorden. Perfect voor zowel PPC- als SEO-marketeers, deze tool is een uitstekend alternatief voor de vele andere tools voor zoekwoordonderzoek die er zijn. Dit PPC-affiliate marketingprogramma biedt een aantal advertentiemodellen, waaronder PPC, CPL, CPO en CPI. Ze bieden ook promotiemateriaal in 5 verschillende talen, waaronder Spaans, Frans en Duits, wat geweldig is voor affiliate marketeers in die landen.

Unbounce heeft momenteel een partnerprogramma dat een levenslange commissie van 20% biedt voor de duur van het plan. Af en toe kunnen partners hun advertentieaccounts opschorten als het advertentieondersteuningsteam niet bekend is met het verschil tussen een partnerbestemmingspagina en een brugpagina. Als u geld verdient met een goed Amerikaans partnerprogramma, is dat een criterium waaraan u waarschijnlijk al voldoet. Om geld te verdienen met PPC-affiliate marketing, moet u mogelijk uw toevlucht nemen tot minder populaire advertentieplatforms of targetinglocaties die het interne PPC-team van de handelaar niet dekt.

Net als bij de inhoud op de bestemmingspagina van uw partner, moeten uw advertenties de gebruiker koppelen aan de pakkende kop. En als u eenmaal hebt geleerd hoe u uw EPC kunt verhogen, kunt u verwachten dat u grotere winsten haalt uit de verkoop van gelieerde ondernemingen. De PPC-partnerprogramma's hebben een relatief unieke manier om advertenties weer te geven die niet afhankelijk zijn van de meeste traditionele banners. Voel je vrij om display-advertenties, affiliate marketing en geautomatiseerde PPC-affiliate marketing te combineren met VigLink op uw website om uw inkomen te maximaliseren.

Als we het hebben over PPC-affiliate marketing, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen twee verschillende soorten prestatiegerichte marketing. De manier waarop u wordt betaald door een partnerprogramma is een belangrijke overweging, vooral als u zich buiten de VS bevindt. Als u op zoek bent naar een partnerprogramma op ondernemingsniveau en een partnerprogramma, dan vinkt dit alle vakjes aan. Als je een publiek hebt opgebouwd op een affiliate marketingwebsite, kan Mediavine laten betalen gewoon een kwestie zijn van je huidige adverteerder laten vallen en overschakelen.

U zult ook blij zijn te weten dat SEMrush ook een uitstekend partnerprogramma heeft dat gelieerde ondernemingen 40% maandelijkse terugkerende commissies biedt voor alle plannen voor het leven. .