Worden amazon affiliates betaald voor klikken?

De commissie verschilt grotendeels afhankelijk van het type product dat uw gebruikers uiteindelijk kopen. Amazon betaalt filialen op de eerste van elke maand.

Worden amazon affiliates betaald voor klikken?

De commissie verschilt grotendeels afhankelijk van het type product dat uw gebruikers uiteindelijk kopen. Amazon betaalt filialen op de eerste van elke maand. De verkoop van januari verschijnt bijvoorbeeld op 1 februari op uw partneraccount en vervolgens betaald op 1 maart. Amazon Associates worden betaald via directe storting.

Je ontvangt automatisch het geld op je bankrekening. Je kunt er ook voor kiezen om een Amazon-cadeaubon of een cheque per post te ontvangen. Nadat u uw zoekopdracht hebt ingevoerd, worden de zoekresultaten hieronder weergegeven en kunt u het product selecteren waarvoor u een affiliate-link wilt maken. De meeste filialen zijn actief op grote markten voor Amazon Associates zoals het VK, India, Canada, de VS en Australië.

Als een klant bij Amazon arriveert via een van je gelieerde links, een item aan zijn winkelwagentje toevoegt en Amazon verlaat zonder zijn bestelling te voltooien, kun je nog steeds een percentage van die verkoop verdienen. Om te beginnen zijn hun advertenties compatibel met Google AdSense, zodat u meerdere affiliate advertenties op dezelfde pagina kunt weergeven. Amazon Associate worden is geen goed idee als je website tegelijkertijd gaat over huisverbetering, schoonheidsproducten en het schrijven van romans. Hiermee wordt je nieuwe Amazon Affiliate-link naar je klembord gekopieerd en kun je die link nu gebruiken in je promoties.

Het partnerprogramma van Amazon betaalt bijvoorbeeld gelieerde sites op basis van het aantal mensen dat ze naar Amazon sturen en die ook binnen 24 uur aankopen doen op de site. Amazon en AdSense zijn twee van de meest populaire methoden, maar er zijn veel voorbeelden van succesverhalen over affiliate marketing op internet. Het Amazon Affiliate-programma is een uitstekende manier om van een zijpassie een bron van passief inkomen te maken. Websites die het grootste deel van hun inkomsten verdienen via het Amazon Associates-programma staan bekend als nichesites, en de sleutel tot het opzetten van een succesvolle nichesite is om eerst te bepalen op welk deel van de e-commercemarktplaats u zich richt.

Het partnerprogramma van Amazon, ook wel bekend als Amazon Associates, is een affiliate marketingprogramma waarmee gebruikers inkomsten kunnen genereren met hun websites, blogs of sociale media. Lees hier meer over het schatten van winsten van Amazon Associates-links en krijg toegang tot een gratis berekeningstool. Als je bijvoorbeeld een recensie van een bepaald apparaat schrijft, vermeld dan het merk en modelnummer van het product, zoals 'Review of AmazonBasics Hardside Spinner Bagage — 28-inch zowel in de titel als in de URL als je kunt. Voor gelieerde ondernemingen stelt deelname aan een associate marketingprogramma hen in staat om betrokken te raken bij e-commerce zonder dat ze hun eigen winkel hoeven op te richten of te onderhouden.

Affiliate-links van Amazon kunnen ook worden gedeeld op sociale mediasites zoals Facebook en Twitter, waardoor het partnerprogramma een geweldige optie is voor iedereen die actief is op sociale media.