Wat is pay-per-click voor partners?

Een uitgever promoot deze advertenties op zijn eigen website, waardoor inkomsten worden verdiend van zijn bezoekers en extra websitebezoeken voor de adverteerder worden gepromoot. Sam Carr is content marketeer bij PPC Protect met 10 jaar ervaring op het gebied van digitale marketing.

Wat is pay-per-click voor partners?

Een uitgever promoot deze advertenties op zijn eigen website, waardoor inkomsten worden verdiend van zijn bezoekers en extra websitebezoeken voor de adverteerder worden gepromoot. Sam Carr is content marketeer bij PPC Protect met 10 jaar ervaring op het gebied van digitale marketing. Met een grote interesse in advertentiefraude deelt Sam al zijn inzichten op de PPC Protect-blog. .

Naast de reguliere betalingen en de lage betalingsdrempel biedt Adzooma ook exclusieve affiliate deals en aanbiedingen voor afzenders en influencers met een hoog volume. Als je een influencer bent in de PPC-industrie, dan is dit zeker een partnerprogramma dat je niet wilt missen. Onderzoek en analyse van concurrenten is altijd een belangrijk onderdeel van PPC-marketing en kan managers vaak uren aan zoekwoordonderzoek besparen. Om het proces van concurrentieanalyse te versnellen, is SpyFu een uitstekende tool die de PPC- en SEO-inspanningen van elke website volgt, waardoor u cruciale informatie krijgt.

Andere belangrijke kenmerken van het partnerprogramma van SpyFu zijn een tracking cookie van 365 dagen en tweemaandelijkse uitbetalingen via PayPal en bankoverschrijving. SpyFu zegt ook dat ze een conversieratio van 2,5% en een churn rate van minder dan 4% hebben, wat leuk is om je wat statistieken te geven om mee te werken. Het meeste halen uit betaald verkeer dat op uw website terechtkomt, zou de prioriteit moeten zijn voor elke bedrijfseigenaar of PPC-manager. Betaald verkeer is nutteloos als het niet converteert.

Om u te helpen het meeste uit hun partnerprogramma te halen, biedt Unbounce ook een toegewijde partnercoach die u zal helpen bij het beantwoorden van vragen over het programma. Daarnaast heeft Unbounce ook een enorm scala aan promotiemateriaal dat de conversieratio's kan verhogen. Met de mogelijkheid om onderzoek naar zoekwoorden en concurrenten te doen, zijn de toepassingen voor SEMrush in principe eindeloos. In tegenstelling tot de andere partnerprogramma's op deze lijst, staat Optmyzer alleen mensen die bestaande klanten van hun software zijn toe om deze te promoten.

Dit zorgt ervoor dat hun partners weten waar ze het over hebben wanneer ze hun service promoten bij anderen. Met dit in gedachten is dit partnerprogramma het meest geschikt voor deskundige partners met veel ervaring in het promoten van SaaS-software. Zoals de naam al doet vermoeden, is Long Tail Pro een zoekwoordonderzoeksprogramma dat specifiek gespecialiseerd is in het vinden van die long tail-zoekwoorden. Perfect voor zowel PPC- als SEO-marketeers, deze tool is een uitstekend alternatief voor de vele andere tools voor zoekwoordonderzoek die er zijn.

En als u eenmaal hebt geleerd hoe u uw EPC kunt verhogen, kunt u verwachten dat u grotere winsten haalt uit de verkoop van gelieerde ondernemingen. Dankzij de royale tarieven voor vertoningen en het aantal advertenties dat u als affiliate op elke pagina kunt plaatsen, kunt u honderden per maand maken met ongeveer 1000 weergaven per dag. Het heeft strenge controles die de deelname van zowel lagere adverteerders als PPC-gelieerde uitgevers beperken. Dit PPC-affiliate marketingprogramma biedt een aantal advertentiemodellen, waaronder PPC, CPL, CPO en CPI.

Hieronder zal ik je iets vertellen over mijn ervaringen met elk van deze PPC-partnerprogramma's, waaronder enkele van de beste manieren om te profiteren van hun beleid om zo veel mogelijk geld te verdienen. De beste manier om geld te verdienen met Infolinks is door het te combineren met een ander programma, zelfs een ander PPC-partnerprogramma. De manier waarop u wordt betaald door een partnerprogramma is een belangrijke overweging, vooral als u zich buiten de VS bevindt. Ze zijn meestal visueel, dus ze interfereren niet met gelieerde links die je in je inhoud hebt.

Hoewel er een breed scala aan platforms is die PPC-partnerprogramma's aanbieden, bieden slechts enkele u uitstekende tracking, hoge waarde per CPC, ongelooflijke pool van advertentie-opties, enzovoort. Gebruik de gratis tool voor zoekwoorden om honderden relevante zoekwoorden te ontdekken die u kunt gebruiken in uw affiliate marketingcampagnes en op uw website. Zodra u dit concept begrijpt, bent u op weg om de winst uit uw affiliate marketingstrategie te vergroten. .