Hoeveel verdien je op amazon affiliate links?

Het is echter niet verstandig om dit in slechts één zin te beantwoorden. Om te berekenen moet je nemen.

Hoeveel verdien je op amazon affiliate links?

Het is echter niet verstandig om dit in slechts één zin te beantwoorden. Om te berekenen moet je nemen. Ik zie bijvoorbeeld vaak mensen die een 60 Day Niche Site School van mij kopen, de fout maken om categorieën in de technologie-industrie te kiezen. Amazon geeft slechts 4% commissie op elektronica en 2% voor computers.

Hoofdtelefoons, grote apparaten, tijdschriften, enz. Zijn ook speciale categorieën die niet de volledige 8% commissie krijgen. Het kiezen van een van deze categorieën kan uw verdienpotentieel drastisch verminderen. Affiliate marketing gaat over het toevoegen van uw eigen inzicht en perspectief en het worden van een autoriteit voor een bepaalde niche of probleem.

Met een nevenbedrijf kunt u dit bereiken, en sommige nevenbedrijven zijn zelfs in staat om passief inkomen te genereren, zoals affiliate marketing. Als u op zoek bent naar een partnerprogramma voor uw eigen producten, lees dan Hoe u een succesvol partnerprogramma voor uw bedrijf kunt maken. Amazon heeft echter richtlijnen die medewerkers moeten volgen, dus het is het beste om die te begrijpen voordat je erin duikt. Een eenvoudigere manier om uw Amazon-partnerlinks te genereren, is door de SiteStripe-balk te gebruiken die wordt weergegeven op productpagina's wanneer u bent ingelogd op uw Amazon Affiliate Panel.

Uit de commissieberekeningen in het vorige gedeelte en de commissiestructuur van tussen 1% en 10% ingesteld door Amazon, zult u merken dat er meer dan één manier is om uw partnerinkomen te schalen. De kern van een sterke Amazon Affiliate-strategie is een blog die je volop mogelijkheden biedt om productvermeldingen en links op te nemen. Sommige staten hebben echter hun wetten gewijzigd om te zeggen dat het hebben van een aangesloten site op een site voldoende is om Amazon te verplichten omzetbelasting te betalen. Aan het begin van je Amazon Associate-reis kunnen de cijfers aan de lage kant scheef trekken, dus zorg ervoor dat je naast Amazon Associate een andere vorm van inkomen hebt.

Alleen al die drie redenen zijn sterk genoeg voor de meeste filialen om via Amazon een behoorlijk bedrag aan inkomsten te verdienen. Hier moet je de gegevens van je partneraccount invullen zodat Amazon je inkomsten correct kan betalen. Terwijl Beardbrand zijn eigen producten verkoopt, kunt u een aangesloten site bouwen rond mannelijke verzorging en linken naar producten die op Amazon worden verkocht. Hoewel partnerprogramma's met een hoog ticket en rechtstreeks samenwerken met bedrijven haalbare opties zijn, biedt Amazon u de mogelijkheid om duizenden producten te promoten om van uw kant een winstgevende onderneming te maken.

Het affiliate marketingprogramma van Amazon Associates Amazon stelt makers van inhoud, bloggers en marketeers in staat inkomsten te genereren met hun sitebezoekers door Amazon-producten te promoten. Zorg ervoor dat je geen bestellingen plaatst via je affiliate-link, wat in strijd is met het beleid van Amazon, om schorsing van je account te voorkomen.