0475 23 90 64

EPC nodig in regio Gent-Oudenaarde-Deinze-Waregem?

Heeft u een EPC-document nodig voor uw huis in Gent of omstreken (Waregem, Deinze, Oudenaarde)? Reken dan op Energy Services. Energy Services is uw partner in de vastgoedsector, wat betreft het correct en snel opstellen van al uw certificaten en de nodige attesten voor verkoop en verhuur van woningen.

EPC & andere certificaten 

Door onze nauwe samenwerking met verschillende controleorganismes kan u ook kiezen voor een gecombineerd bezoek. Wat houdt zo’n gecombineerd bezoek in? Zowel het opstellen van het EPC als de keuring van de elektrische installatie. Het bezoek kan zowel tijdens de werkuren, na de werkuren als tijdens het weekend geregeld worden. Zo hoeft u niet nodeloos verlof te nemen of kostbare tijd te verliezen. Al onze certificaten worden binnen de 21 werkdagen na het eerste contact afgeleverd.

U kan hierbij rekenen op supervoordelige prijzen. We hebben enkel vaste prijzen. Zo heeft u geen extra of onverwachte kosten voor appartementen of villa's, wel of geen plannen, aanbouwen, enz.

Ook tijdens de verlofperiodes blijven we ter uwer beschikking.

Vraag nu uw EPC in regio Gent aan voor slechts €125,00 incl.BTW! Contacteer ons voor een afspraak!

Uw energieadviseur in regio Gent

Energy Services is gestart op 1 juli 2010 met een jonge, ambitieuze zaakvoerder aan het hoofd. Energy Services is vooral gekend voor haar snelle service en aantrekkelijke prijzen. 

Onze diensten

Op zoek naar een professioneel advies omtrent energie? Bekijk snel onze diensten:

Vrijblijvende offerte

Wenst u een vrijblijvende offerte of afspraak? 
Klik hier om ons te contacteren