0475 23 90 64

Kostenoptimaal bouwen

di, 10/03/2015 - 15:02

Hoe weet u dat uw woning energiezuinig genoeg is? En tot welk punt is energiezuinig bouwen de meerkosten waard? Door kostenoptimaal te bouwen gaat u slim om met uw budget.

Kostenoptimaal bouwen houdt in dat u een goed evenwicht vindt tussen energieverbruik enerzijds en isolatiekosten anderzijds. Energy Services helpt u de beide zo laag mogelijk houden. Bekijk onze blogpost met tips om op korte en lange termijn te besparen

Kosten en baten

Voor iedereen liggen de kosten en baten van een energiezuinige woning anders verdeeld. Onze experts bepalen uw persoonlijke budget door de totale kost te berekenen van uw woning. Daarvoor maken we twee aparte sommen.

Kostenoptimaal met twee sommen

Voor de eerste tellen we de bouwkosten en de uitgaven voor energieverbruik bij elkaar op. Daar trekken we een tweede som van af. Die bestaat uit alle premies, belastingverminderingen en andere inkomsten die u haalt uit uw energiezuinige woning. Dit laatste bedrag berekenen we voor een periode van 30 jaar
Ligt het eindbedrag onder nul, dan bouwt u kostenoptimaal. Is dat niet zo, dan bekijken wij samen met u waar u kunt besparen.
Contacteer ons gerust voor al uw vragen over kostenoptimaal bouwen. Veel plezier in uw nieuwe, zuinige woning!

Onze diensten

Op zoek naar een professioneel advies omtrent energie? Bekijk snel onze diensten:

Vrijblijvende offerte

Wenst u een vrijblijvende offerte of afspraak? 
Klik hier om ons te contacteren