0475 23 90 64

Slechts 6% BTW op elektriciteit!

za, 16/11/2013 - 15:21

Enige tijd geleden legden Open VLD en SP.A het voorstel op tafel om de BTW op elektriciteit te verlagen van 21 naar 6%. Nu CD&V hiermee akkoord gaat lijkt deze maatregel er in de korte nabijheid ook te komen.

Wat betekent dit voor de consument?

De verlaging kan er al snel voor zorgen dat een modaal gezin tussen €180 en €400 jaarlijks kan besparen op de energiefactuur. Toch mooi meegenomen als u weet dat uw energiefactuur met ongeveer 30% gestegen is in 1 jaar. Deze maatregel zal uiteraard onze economie te goede komen waardoor onze koopkracht terug zal stijgen. Dit zal uiteindelijk meer jobs, en een aanzienlijke lastenverlaging op de lonen opleveren. Kortom: iedereen wordt er beter van en ook de armoede zal minder snel toenemen.

Wenst u echter nog meer te besparen, laat dan een energie-audit uitvoeren op uw woning. Wij berekenen graag welke investeringen het meeste opleveren, of het snelst terugverdienbaar zijn.

Is uw mazouttank nog lekdicht? Laat uw energie niet zomaar in de grond verdwijnen en bestel nu een stookolietankcontrole.

Onze diensten

Op zoek naar een professioneel advies omtrent energie? Bekijk snel onze diensten:

Vrijblijvende offerte

Wenst u een vrijblijvende offerte of afspraak? 
Klik hier om ons te contacteren