0475 23 90 64

Een correcte schatting van uw woning

Waardebepaling: vanaf €125,00 incl. btw

Als onafhankelijke organisatie maakt Energy Services een correcte en gedetailleerde schatting van uw woning. Voor deze schatting gebruiken wij volgende methodes:

Vergelijkende schatting

Deze schatting is gebaseerd op een statistische analyse van +400.000 historische vastgoedtransacties. Vastgoedtransacties van woningen in de buurt wegen echter sterk door en u kan deze achteraan in het schattingsverslag vinden.

Trend schatting

Deze schatting is gebaseerd op de historische aankoopprijs van de woning en de historische evolutie van vastgoedprijzen tussen het aankoop jaar en nu.

Analytische schatting

Bij deze schatting wordt afzonderlijk de waarde van de grond en van de woning berekend. De waarde van de grond is gebaseerd op de gemiddelde verkoopprijs per m² zoals gerapporteerd door de statistische dienst van België. De waarde van de woning is gebaseerd op de geschatte nieuwbouwwaarde van de woning en de ouderdom en sleet.

Om de uiteindelijk waarde te bepalen wordt er een gemiddelde genomen van de 3 bovenstaande schattingen. U krijgt steeds de waarde bij gedwongen verkoop en de waarde bij vrije verkoop! Indien het een appartement betreft krijgt u ook de verwachte huurprijs.

Wenst u uw woning te laten schatten? Aarzel niet ons te contacteren.

Onze diensten

Op zoek naar een professioneel advies omtrent energie? Bekijk snel onze diensten:

Vrijblijvende offerte

Wenst u een vrijblijvende offerte of afspraak? 
Klik hier om ons te contacteren